Κατηγορίες

Κορνίζες - Εικόνες

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ασημένιες εικόνες, κλασικές ή αναγεννησιακές, όπως και ασημένιες κορνίζες σε μοντέρνα ή κλασσική γραμμή.

Επιλεγμένα προϊόντα για να προσφέρετε τα δώρα σας σε κάθε περίσταση.

Υποκατηγορίες Κορνίζες - Εικόνες 

  • Ασημένιες Εικόνες Κλασικές

    Στην κλασική σειρά εικόνων θα βρείτε 51 διαφορετικά σχέδια ασημένιων εικόνων σε 3, 4 ή και 5 μεγέθη το καθένα και όλα ετοιμοπαράδοτα. Συνολικά πάνω από 220 κωδικοί εικόνων. Μπορούμε να βρούμε όποιο εικόνισμα αγίου επιθυμείτε όσο σπάνιο και αν είναι. Επιπλέον γυαλίζουμε και επιβερνικώνουμε τις παλιές μαυρισμένες εικόνες ώστε να διατηρούνται πάντα αμετάβλητες με πολύ μικρό κόστος. Κάθε εικόνα που αγοράζετε από την εταιρεία μας δεν θα μαυρίσει ή θα μεταβληθεί ποτέ καθότι όλες έχουν υποστεί ειδική επιβερνίκωση για να μην χάνουν την λάμψη τους. Ένα απλό ξεσκόνισμα είναι αρκετό.

  • Ασημένιες Εικόνες Αναγεννησιακές

    Στην αναγεννησιακή σειρά εικόνων θα δείτε μοντέρνες και εντυπωσιακές ασημένιες εικόνες με θέματα βγαλμένα από την εποχή της Αναγέννησης. Κάθε εικόνα που αγοράζετε από την εταιρεία μας δεν θα μαυρίσει ή θα μεταβληθεί ποτέ καθότι όλες έχουν υποστεί ειδική επιβερνίκωση για να μην χάνουν την λάμψη τους. Ένα απλό ξεσκόνισμα είναι αρκετό.

  • Ασημένιες Κορνίζες

    Μεγάλη ποικιλία από ασημένιες κορνίζες ανώτερης ποιότητας με πλάτη από βελούδο ή ξύλο. Όλες οι ασημένιες κορνίζες μας έχουν ειδική επεξεργασία ώστε να παραμένουν αμετάβλητες και να μην κιτρινίζουν.