Κατηγορίες

Φυσικά κοσμήματα χειροποίητα

Κοσμήματα χειροποίητα εμπνευσμένα από τη φύση. Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες από αληθινά φυτά, επαργυρωμένα σε 1000 βαθμούς ασημιού ή επιχρυσωμένα σε 24Κ χρυσού. Πρωτότυπα φυσικά κοσμήματα που ξεχωρίζουν.

Υποκατηγορίες Φυσικά κοσμήματα χειροποίητα  

 • Βραχιόλια

  Πρωτότυπα βραχιόλια και χειροπέδες φτιαγμένα με μοναδικό τρόπο από αληθινά λουλούδια, φύλλα ή από βέργες φυτών από την ελληνική φύση. Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες που ξεχωρίζουν. Επαργυρωμένα στους 1000° καθαρού ασημιού ή επιχρυσωμένα σε 24Κ χρυσού.

 • Κολιέ - Μοτίφ

  Πρωτότυπα μοτίφ και κολιέ που έχουν φτιαχτεί για να ξεχωρίζουν.Τα αληθινά φυτά είναι η πηγή έμπνευσης της δημιουργίας τους και σε συνδυασμό με το ασήμι (επαργυρωμένα στους 1000°) και το χρυσό (επιχρυσωμένα με 24Κ χρυσού) δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε για το γούστο σας.

 • Δαχτυλίδια ...

  Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες δαχτυλιδιών από αληθινά φυλλώματα,λουλούδια ή βέργες φυτών από την ελληνική φύση. Είναι επαργυρωμένα στους 1000° ασημιού ή επιχρυσωμένα σε 24Κ χρυσού.

 • Καρφίτσες

  Πρωτότυπες καρφίτσες για το πέτο από αληθινά κλαδιά φυτών ή λουλουδιών.Είναι επαργυρωμένες στους 1000° ασημιού ή επιχρυσωμένες σε 24Κ χρυσού.

 • Σκουλαρίκια

  Μοναδικά σκουλαρίκια από αληθινά λουλούδια,φύλλα ή από βέργες αληθινών φυτών από την ελληνική φύση. Χειροποίητες δημιουργίες που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Είναι επαργυρωμένα στους 1000° καθαρού ασημιού ή επιχρυσωμένα με 24Κ χρυσού.