Κατηγορίες

Λαμπάδες Γάμου

Λύσεις αυτόφωτες σε αξία και παρουσία σε κάθε εκδήλωση

Από τις κλασικές στήλες, τις μπάλες, τις κυβικές συνθέσεις, έως τις πυραμίδες και άλλα μοντέρνα σχήματα και αποδόσεις, οι λαμπάδες γάμου του e-silver corner αποτελούν μοναδικές συνθέσεις με χειροποίητους στολισμούς τους οποίους μπορούμε να προσαρμόσουμε ανάλογα με το ύφος, το concept και την...

Λύσεις αυτόφωτες σε αξία και παρουσία σε κάθε εκδήλωση

Από τις κλασικές στήλες, τις μπάλες, τις κυβικές συνθέσεις, έως τις πυραμίδες και άλλα μοντέρνα σχήματα και αποδόσεις, οι λαμπάδες γάμου του e-silver corner αποτελούν μοναδικές συνθέσεις με χειροποίητους στολισμούς τους οποίους μπορούμε να προσαρμόσουμε ανάλογα με το ύφος, το concept και την αισθητική που έχετε επιλέξει για το γάμο σας.

Επιπλέον, συλλογές κομψών φωτιστικών με αέρινες συνθέσεις, κηροστάτες που συνδυάζουν αρμονικά υλικό και διακοσμητικό στοιχείο, ανοίγουν τους ορίζοντές σας προσφέροντας μια πλειάδα ιδεών και εμπνευσμένων λύσεων για το φωτισμό του γάμου αλλά και του σπιτιού σας.

Περισσότερα

Υποκατηγορίες Λαμπάδες Γάμου 

  • Λαμπάδες Γάμου

    Λαμπάδες Γάμου σε διάφορες διαστάσεις και μορφές, με πολλαπλές χρηστικές λειτουργίες, αναρίθμητες διακοσμητικές δυνατότητες και αποχρώσεις, η συλλογή από λαμπάδες και κεριά γάμου του e-silvercorner σας προσφέρει έναν άψογο συνδυασμό έμπνευσης και δεξιοτεχνίας με προσιτή τιμή για κάθε προϋπολογισμό. Επιπλέον η ευελιξία του εργαστηρίου μας επιτρέπει τις όποιες αισθητικές τροποποιήσεις αποφασίσετε για τη λαμπάδα γάμου σας, ώστε να δέσει η “επιλογή” σας ισορροπημένα με το ευρύτερο στιλιστικό περιβάλλον της τελετής και της δεξίωσης.

  • Φωτιστικά Γάμου

    Ένα καλαίσθητο και κομψό Φωτιστικό Γάμου, μπορεί κάλλιστα να γίνει ένα φωτιστικό που δίνει άποψη και ιδιαίτερο ύφος στο σπίτι σας. Ειδικά, για κάθε επιλογή σας από τη συλλογή του e-silvercorner, υπάρχει η δυνατότητα διακόσμησης με αέρινες δημιουργίες φτιαγμένες από τα χέρια μας, στα χρώματα και το ύφος που θέλετε, ώστε να αποκτήσετε ένα φωτιστικό που να ανταποκρίνεται στην ταυτότητα και την έκφραση της προσωπικότητά σας.

  • Κηροστάτες Γάμου

    Συνδυάζοντας άριστα το είδος του κεριού με το διακοσμητικό αντικείμενο που επιθυμείτε από τη συλλογή του e-silvercorner, μπορείτε να δημιουργήσετε τον κηροστάτη που θα προσδώσει ιδιαίτερη χάρη στην ατμόσφαιρα του γάμου σας, ενώ θα αποτελέσει και μια μοντέρνα, καλαίσθητη λύση κάθε φορά που θέλετε να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Σε διάφορες αποχρώσεις και σχήματα, μιας ή δυο θέσεων, με ποικιλία διακοσμητικών επιλογών και πάντα με την υπογραφή e-silvercorner, oι Κηροστάτες Γάμου μας είναι άμεσα διαθέσιμοι σε όλη την Ελλάδα.