Κατηγορίες

Γέννηση

Στην κατηγορία ΓΕΝΝΗΣΗ το e-silvercorner είναι δίπλα σας με μια σειρά προτάσεων που τιμούν και διακοσμούν με τον καλύτερο τρόπο τις πρώτες στιγμές της ζωής των παιδιών μας.  Παιδικές ασημένιες θρησκευτικές εικόνες για το κρεβάτι τους, παραμάνες με χάντρες και ματάκια για προστασία και θετική ενέργεια χαριτωμένα και πρωτότυπα δωράκια και γούρια γ...

Στην κατηγορία ΓΕΝΝΗΣΗ το e-silvercorner είναι δίπλα σας με μια σειρά προτάσεων που τιμούν και διακοσμούν με τον καλύτερο τρόπο τις πρώτες στιγμές της ζωής των παιδιών μας.  Παιδικές ασημένιες θρησκευτικές εικόνες για το κρεβάτι τους, παραμάνες με χάντρες και ματάκια για προστασία και θετική ενέργεια χαριτωμένα και πρωτότυπα δωράκια και γούρια για τη βάπτιση αλλά και τη βρεφική περίοδο, όλα τα μέλη της συλλογής μας είναι φτιαγμένα με φροντίδα και αγάπη για κάθε μικρό αγόρι και κορίτσι και πάντα με την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζει το όνομα e-silvercorner.

Περισσότερα

Υποκατηγορίες Γέννηση 

 • Παιδικές Ασημένιες Εικόνες

  Πλούσια συλλογή από ασημένιες παιδικές εικόνες σε ροζ ή σιελ δέρμα για το κρεβατάκι του μωρού σας.

 • Παιδικές Παραμάνες

  Επιλέξτε ένα όμορφο και συμβολικό δώρο για το νεογέννητο μωρό σας! Πλούσια συλλογή από ασημένιες παραμάνες,

  ασημένια φυλαχτά, παιδικά κωνσταντινάτα και όμορφα γούρια!!

 • Γούρια για Νεογέννητα

  Συνοδέψτε τις πρώτες στιγμές της ζωής τους με μοναδικές και καλότυχες δημιουργίες για αγοράκια και κοριτσάκια, κατάλληλα για την κούνια ή και το παιδικό τους δωμάτιο. Πρίγκιπες, πριγκίπισσες, κορώνες και άλλες συνθέσεις, με φροντισμένη και δουλεμένη στο χέρι διακόσμηση, ποιοτικά υλικά και τις… ολόψυχες ευχές από καρδιάς e-silvercorner.

 • Δώρα για Νεογέννητα

  Πλούσια συλλογή από δώρα για νεογέννητα. Συμβολικά δώρα για κάθε νεογέννητο αγοράκι και κοριτσάκι.

  Επιλέξτε ανάμεσα σε ασημένιες εικονίτσες, ασημένιες αυγοθήκες και ασημένια ποτηράκια και κουδουνίστρες!