Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί  χρειάζεται να κάνω εγγραφή στο Catherine's Silver Corner;

Η εγγραφή σας στο site μας είναι απαραίτητη προκειμένου να δρομολογήσουμε την παραγγελία σας. Στοιχεία όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail είναι απαραίτητα προκειμένου να είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας όπου επιθυμείτε. Επιπλέον με την εγγραφή σας μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή το ιστορικό των παραγγελιών σας όπως και να δημιουργήσετε την δική σας wish list.

Ξέχασα το password μου στο Catherine's Silver Corner

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει το password ακολουθείτε την εξής διαδικασία. Στη φόρμα εισόδου και κάτω από το πεδίο του κωδικού, κάντε κλικ στο link “Ξέχασα το password”. Στη σελίδα που εμφανίζεται συμπληρώστε το e-mail σας και θα λάβετε ένα e-mail με τις απαραίτητες οδηγίες.

Πώς παραγγέλνω από το Catherine's Silver Corner;

Στο Catherine's Silver Corner παραγγέλνετε οποιαδήποτε στιγμή online κάνοντας κλικ στην επιλογή “Προσθήκη στο καλάθι” που υπάρχει δίπλα σε κάθε προϊόν και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα εμφανιστούν πατώντας το “Προχωρήστε στο Ταμείο”. Εναλλακτικά παραγγέλνετε τηλεφωνικά στο 210 2913807 ή στο 210 2132452 από Δευτέρα έως και Σάββατο από 9:00 έως 21:00.

Πώς ενημερώνομαι για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, ενημερώνεστε μέσω e-mail για την εξέλιξη της. Η ενημέρωσή σας πραγματοποιείται τόσο κατά την φάση της αρχικής καταχώρισης της παραγγελίας σας όσο και κατά την επεξεργασία της και την τελική αποστολή της.

Μπορώ να αλλάξω τα προϊόντα της παραγγελίας μου από το Catherine's Silver Corner;

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή της παραγγελίας σας μέχρι να παραδοθεί στον μεταφορέα. Μπορείτε να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή και να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν που έχετε παραγγείλει. Για τυχόν αλλαγές στην παραγγελία σας μπορείτε και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-2913807 ή μέσω e-mail στο [email protected].

Πώς στέλνω δώρο σε κάποιον από το Catherine's Silver Corner;

Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβει άλλος από αυτόν που έκανε την παραγγελία, χωρίς να πληρώσει και να λάβει απόδειξη παρά μόνο το δελτίο αποστολής χωρίς τις τιμές. Απλά αγοράστε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του Catherine's Silver Corner, σημειώστε στο πεδίο σχόλια ότι προορίζεται για δώρο και εμείς θα το στείλουμε στη διεύθυνση παραλήπτη που θέλετε. Θα πρέπει επίσης να συμπληρώσετε τα δικά σας στοιχεία για την τιμολόγηση της παραγγελίας ώστε να λάβετε την απόδειξη.

Εναλλακτικά σημειώστε τον κωδικό του προϊόντος που είδατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα στα Άνω Πατήσια. Εμείς με τη σειρά μας θα το στείλουμε όπου μας υποδείξετε.

Πώς μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν που παρέλαβα από το Catherine's Silver Corner;

Όλα τα προϊόντα μας, πριν αποσταλούν, ελέγχονται ότι είναι σε άριστη κατάσταση και συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τις προδιαγραφές ασφαλείας Catherine's Silver Corner. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές έως 5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση τους, στην αρχική τους συσκευασία την ημέρα της παραλαβής. Τα μεταφορικά των επιστροφών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης