Στέφανα Γάμου , Βέρες Γάμου, Λαμπάδες Γάμου, Δώρα Γάμου, Βάπτισης - Ηλεκτρονικό Κατάστημα E-SilverCorner

Δίνει αξία στην επιλογή σας - Catherine's Silver Corner

Το www.e-silvercorner.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΕΠΕ, η οποία δημιουργεί από το 1999 μοναδικά αντικείμενα με ξεχωριστή αξία και ταυτότητα. Χάρη στην εμπειρία μας, την αγάπη για την δουλειά μας και τις υποδομές μας, πετυχαίνουμε να παραμένουμε συνεπείς στην φιλοσοφία μας η οποία συνοψίζεται στο τρίπτυχο:

«χειροποίητο σχέδιο – προσιτή τιμή – άμεση παράδοση»

Βασική πηγή έμπνευσής μας, οι στιγμές ζωής που προσφέρουν χαρά. Ο Γάμος, η  Γέννηση, η Βάπτιση, τα Γενέθλια, οι προσωπικές ή επαγγελματικές Επιτυχίες, αποτελούν για εμάς γεγονότα μοναδικά για κάθε άνθρωπο που αξίζουν μοναδική επιβράβευση, φροντίδα και αισθητική. Γι’ αυτό, και στο εργαστήριο μας, βάζουμε όλο μας το μεράκι, το γούστο και τη δεξιοτεχνία μας για να μπορούμε να σας προσφέρουμε ξεχωριστές, σε υλικό, σχέδιο ποιότητα κατασκευής και επίπεδο τιμής, δημιουργίες που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα αντιπροσωπευτικών ειδών δώρων και ειδών γάμου.

Τόσο στην έκθεσή μας, στη διεύθυνση, Ιαλέμου 68 & Κοκκίνου, στα Άνω Πατήσια, όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ο βασικός άξονας λειτουργίας μας είναι η άψογη, φιλική και άμεση εξυπηρέτησή σας. Γι’ αυτό και όλα τα προϊόντα τα οποία βλέπετε μπροστά σας είναι άμεσα διαθέσιμα και άμεσα παραδοτέα στο χώρο που επιθυμείτε, πάντα ελεγμένα ποιοτικά και στην ξεχωριστή τους συσκευασία Catherine's Silver Corner.  Έτσι, αυτοί που θέλετε να τιμήσετε, το νιόπαντρο ζευγάρι, το νεογέννητο, το παιδί που θα βαπτιστεί, ο φίλος ή ο συγγενής σας που γιορτάζει, θα έχει τη σωστή στιγμή το κόσμημα ή και το δώρο που είναι τόσο μοναδικό όσο και αυτοί, και που καταξιώνει την κίνηση και την επιλογή σας.

 

"ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ"

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ   09:30 -15:00

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     09:30 - 14:00  & 17:00-21:00

 

Διεύθυνση Καταστηματος Λιανικής Catherine's Silver Corner

Catherine's Silver Corner Άνω Πατήσια, Ιαλέμου 68 & Κοκκίνου, 11142, τηλ: 210-2913807

 

η εταιρεία μας e-silvercorner.gr

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης