Φροντίδα για να αναγεννηθούν τα ασημικά σας

Το Catherine's Silver Corner έχει την ικανότητα να μετουσιώνει ένα πολύτιμο μέταλλο όπως το ασήμι σε δημιουργίες ξεχωριστές που χαρίζουν στιλ, ζωντάνια και χάρη στις πιο σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής σας. Με την ίδια αγάπη και φροντίδα μπορούμε να δώσουμε νέα πνοή σε όλα τα αγαπημένα σας ασημικά, που διαθέτετε ή έχετε αποκτήσει και έχουν υποστεί φθορές από το χρόνο και την οξείδωση.

Επισκευές Ασημικών - Catherine's Silver Corner

Διαθέτοντας τις τεχνικές, τη γνώση και τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορούμε να αφαιρέσουμε τις επιφανειακές αλλοιώσεις των ασημένιων σκευών ή διακοσμητικών σας και να τους επαναφέρουμε την αρχική τους λάμψη και την άριστη κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε ή τα θυμάστε. Εικόνες και αγιογραφίες που μαύρισαν με τον καιρό, στα χέρια μας γυαλίζονται και επιβερνικώνονται και αποκτούν αιώνια λάμψη. Κιτρινισμένες κορνίζες ξαναβρίσκουν το χαμένο τους φυσικό χρώμα. Σπασμένα τμήματα, επικολλούνται με τον πλέον άψογο και μη εμφανή τρόπο, ενώ αλυσίδες των ασημένιων κομπολογιών αντικαθιστώνται με μαεστρία. Αντίστοιχα, μεταλλικά και χάλκινα αντικείμενα, επαργυρώνονται ή επιχρυσώνονται και αναβαθμίζουν την εικόνα και την αξία τους.

Το e-silvercorner αφαιρεί επιφανειακές αλλοιώσεις ασημένιων σκευών, επαναφέρει τη λάμψη - Catherine's Silver Corner 

Για εμάς στο Catherine's Silver Corner είναι πολύτιμο να κάνουμε τα αντικείμενα από πολύτιμα μέταλλα να αναγεννιούνται. Εξίσου πολύτιμο όμως είναι να βλέπουμε την ικανοποίηση και το χαμόγελο στο πρόσωπό σας για τη νέα πνοή που αποκτούν αγαπημένα σας κομμάτια ή ενθύμια. Γι’ αυτό προσφέρουμε την υπηρεσία Επισκευής Ασημικών σε όλους όσους μας εμπιστεύεστε με την καλύτερη τιμή της αγοράς και πάντα με τους πιο προνομιακούς όρους.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνώντας στο 210-2913807 ή με mail στο [email protected] για να σας ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την υπηρεσία μας ή για όποια απορία έχετε για τη διαδικασία επιδιόρθωσης των ασημικών σας.

Σας περιμένουμε.

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης